притисни ентер »

Борел: Русија сака да ја подели Европската Унија

Борел: Русија сака да ја подели Европската Унија

"Нашето единство треба да биде најголемиот адут во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за Европската унија", рече Борел во дебатата со европратениците за односите ЕУ-Русија. „Русија сака да разговара со земјите -членки поединечно и само со одредени, со оние што се важни“, објасни високиот претставник на Унијата за надворешна политика

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. „Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Шефот на дипломатијата на ЕУ: Русија сака да ја подели Европската унија

Шефот на дипломатијата на ЕУ: Русија сака да ја подели Европската унија

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да се одговори со единство, истакна шефот на дипломатијата на Европската унија Жосеп Борел на пленарната седница на Европскиот парламент. „Нашето единство треба да биде најголемиот адут во односите со Русија. Сакаат да нè поделат, не им е грижа за Европската

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ Б.Б. Пред 4 минути Високиот претставник на ЕУ за надворешна политика, Жосеп Борел / Фото: Слободен печат, архива Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Борел: Русија сака да ја подели ЕУ, Унијата мора да остане обединета

Русија сака да ја подели Европската унија преговарајќи само со одредени членки, на што треба да одговори со единство, изјави денеска министерот за надворешни работи на Европа, Жозеп Борел, на пленарната седница на Европскиот парламент. – Нашето единство треба да биде најголемото богатство во односите со Русија. Сакаат да не поделат, не им е грижа за