притисни ентер »

Обвинителството утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Обвинителството утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во случајот „Теретана“ кој беше отворен откако во јавноста беа објавени видеа на кои лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, наводно посетува фитнес-центар додека беа затворени со одлука на Владата. „Основното јавно

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе

Обвинителство: На снимките не го забележавме Мицкоски во фитнес центарот, спротивно на забраните

Обвинителство: На снимките не го забележавме Мицкоски во фитнес центарот, спротивно на забраните

Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во случајот „Теретана“ кој беше отворен откако во јавноста беа објавени видеа на кои лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, наводно посетува фитнес-центар додека беа затворени со одлука на Владата. „Основното јавно

Обвинителството утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Обвинителството утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во случајот „Теретана“ кој беше отворен откако во јавноста беа објавени видеа на кои лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, наводно посетува фитнес-центар додека беа затворени со одлука на Владата. „Основното јавно

Обвинителство утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Обвинителство утврди дека Мицкоски не бил во теретана додека траеше забраната

Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во случајот „Теретана“ кој беше отворен откако во јавноста беа објавени видеа на кои лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, наводно посетува фитнес-центар додека беа затворени со одлука на Владата. „Основното јавно

Јавно обвинителство донесе одлука дека нема незаконско постапување и кршење на мерките во случајот „Теретана“ и Мицкоски

Јавно обвинителство донесе одлука дека нема незаконско постапување и кршење на мерките во случајот „Теретана“ и Мицкоски

Јавно обвинителство донесе одлука дека нема незаконско постапување и кршење на мерките во случајот „Теретана“ и Мицкоски Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје. Во продолжение

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана"

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана"

Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана" во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе

ОЈО Скопје „пресече“: Нема основа за постапка во случајот „Теретана”

ОЈО Скопје „пресече“: Нема основа за постапка во случајот „Теретана”

Основното јавно обвинителство (ОЈО) Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана” во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19 . –  Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки,

ЈО донесе одлука дека нема незаконско постапување и кршење на мерките во случајот „Теретана“ и Мицкоски

ЈО донесе одлука дека нема незаконско постапување и кршење на мерките во случајот „Теретана“ и Мицкоски

Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе

За ЈО нема случај „Теретана“

За ЈО нема случај „Теретана“

Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во предметот кој беше оформен по поднесено известување поради сомневање дека услугите на фитнес-центар во Скопје се користеле спротивно на одлуките и прописите со кои беа определени мерки за спречување

Донесена резолуција во предметот во јавноста познат како „Теретана“

Донесена резолуција во предметот во јавноста познат како „Теретана“

Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во предметот кој беше оформен по поднесено известување поради сомненија дека услугите на фитнес-центар во Скопје се користеле спротивно на одлуките и прописите со кои беа определени мерки за спречување

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

ОЈО Скопје оцени дека нема основа да постапува за „Теретана“

Скопје, 18 септември 2020 () – Основното јавно обвинителство Скопје нема да поведе постапка за случајот „Теретана“ во кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и уште неколку лица се сомничеа дека користеле услуги на фитнес-центар во Скопје и ги прекршиле мерките за заштита од Ковид-19. – Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје,

Дoнeceнa peзoлyциja во пpeдмeтoт во jaвнocтa пoзнaт кaкo „Тepeтaнa“

Дoнeceнa peзoлyциja во пpeдмeтoт во jaвнocтa пoзнaт кaкo „Тepeтaнa“

Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во предметот кој беше оформен по поднесено известување поради сомненија дека услугите на фитнес-центар во Скопје се користеле спротивно на одлуките и прописите со кои беа определени мерки за спречување

Мицкocки не бил во тepeтана за вpeме на кapaнтинот: Kaмерите пoкaжaлe дeкa никoj не вeжбaл

Мицкocки не бил во тepeтана за вpeме на кapaнтинот: Kaмерите пoкaжaлe дeкa никoj не вeжбaл

Јавното обвинителство донесе резолуција да го отфрли предметот во јавноста познат како „Теретана“, зашто истражувањата покажале дека нема ништо што било спротивно на одлуките и прописите кои биле определени за спречување на ширењето на ковид-19. Како што соопшти Обвинителството, јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални

Основно јавно обвинителство: Мицкоски не прекршил ниту еден закон или пропис во случајот ,,теретана”

Основно јавно обвинителство: Мицкоски не прекршил ниту еден закон или пропис во случајот ,,теретана”

Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во предметот кој беше оформен по поднесено известување поради сомненија дека услугите на фитнес-центар во Скопје се користеле спротивно на одлуките и прописите со кои беа определени мерки за спречување

Донесена резолуција во предметот во јавноста познат како „Теретана“

Донесена резолуција во предметот во јавноста познат како „Теретана“

-Реклама- Jавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, по извршени детални проверки, донесе резолуција дека нема место за јавнообвинителско постапување во предметот кој беше оформен по поднесено известување поради сомненија дека услугите на фитнес-центар во Скопје се користеле спротивно на одлуките и прописите со кои беа определени мерки