Совети како да се преболи прекинување на љубовна врска без многу страдање

Најдобар начин да се осветите на бившиот е да уживате во животот и да му заблагодарите што повеќе не го трошите вашето драгоцено време – ова се само некои од советите на луѓето кои го минале тоа и од се’ излегле уште појаки. Прекинувањето на врската или распад на бракот е тешко да се преболи особено ако во односот се вложени многу љубов и години. Се