Паметните очила на BMW и MINI

Дилерите на BMW и MINI ќе се обидат да ги забрзаат поправките со помош на новите TSARAVision паметни очила Ако некогаш сте работеле на поправка на автомобил, најверојатно сте се нашле во независната позиција да морате да пребарувате некоја потребна информација на сред работа. Тоа е навистина чест проблем, кој BMW од Северна Америка се обидува да го