притисни ентер »

Скопјанка убиена во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка убиена во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка убиена во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди Скопјанка била убиена вечерва во скопската населба Шуто Оризари, објави 24 Инфо. Според извори од истрагата, убиството се случило околу 22.30 часот. Жената (31) настрадала во тепачка меѓу двајца братучеди. Тие почнале расправија додека седеле и пиеле во дворот на едниот од нив. Едниот

Скопјанка убиена вечерва во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка убиена вечерва во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка била убиена вечерва во скопската населба Шуто Оризари, дознава 24 Инфо . Според извори од истрагата, убиството се случило околу 22.30 часот. Жената (31) настрадала во тепачка меѓу двајца братучеди. Тие почнале расправија додека седеле и пиеле во дворот на едниот од нив. Едниот заминал и се вратил со нож, а сопругата на едниот од братучедите

Скопјанка убиена во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка убиена во Шутка, настрадала во кавга на скарани братучеди

Скопјанка била убиена вечерва во скопската населба Шуто Оризари, дознава 24 Инфо. Според извори од истрагата, убиството се случило околу 22.30 часот. Жената (31) настрадала во тепачка меѓу двајца братучеди. Тие почнале расправија додека седеле и пиеле во дворот на едниот од нив. Едниот заминал и се вратил со нож, а сопругата на едниот од братучедите