Новиот Јагуар Ф доби дополнителни измени (ФОТО)

Новиот Jaguar F-Type R, со некои други промени во изгледот за 2021 година, сега има 575 коњски сили. Исто така, има опција за тивок почеток, за што ќе бидат благодарни и соседите. Во врска со овој Јагуар има и други промени, претежно мали. Новата табла од 12,3 инчи е главен момент на внатрешните промени. Естетски, и F-Type Coupe и Convertible сè уште