притисни ентер »

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер, Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Вооружување: Франција за 50 милијарди долари ќе гради 12 подморници за Австралија

Вооружување: Франција за 50 милијарди долари ќе гради 12 подморници за Австралија

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Договор за изградба на 12 подморници склучија Австралија и Франција

Договор за изградба на 12 подморници склучија Австралија и Франција

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на француската министерка за вооружените

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Франција за 50 милијарди долари ќе гради 12 подморници за Австралија

Франција за 50 милијарди долари ќе гради 12 подморници за Австралија

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција склучија договор за изградба на 12 подморници

Австралија и Франција потпишаа договор вреден 50 милијарди долари за изградба на 12 подморници во француските бродоградилишта за потребите на австралиската Воена морнарица, јави дописникот на МИА. Австралискиот премиер Скот Морисон го поздрави овој „многу амбициозен план” на церемонијата во Канбера, во присуство на францускта министерка за вооружените