притисни ентер »

Сосед силувал 10-годишно девојче во Прилеп

Сосед силувал 10-годишно девојче во Прилеп

М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако соседката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Текстот Сосед силувал 10-годишно девојче во Прилеп е превземен

Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно девојче во Прилеп

Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно девојче во Прилеп

М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако соседката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно

Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно девојче во Прилеп

Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно девојче во Прилеп

М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако соседката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Доживотен затвор за педофили: Сосед му се навртел на 10 годишно

Прилепчанец силувал десетгодишно дете

Прилепчанец силувал десетгодишно дете

Прилепчанецот со иницијали М.У. синоќа е приведен откако сосетката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случило околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Прилепчанец силувал десетгодишно дете

Силувано десетгодишно девојче во Прилеп

Силувано десетгодишно девојче во Прилеп

Скопје, 11 октомври 2018 (МИА) - М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако сосетката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Силувано десетгодишно девојче

Десетгодишно девојче полово нападнато од 45 годишен сосед во Прилеп

Десетгодишно девојче полово нападнато од 45 годишен сосед во Прилеп

Десетгодишно девојче полово нападнато од 45 годишен сосед во Прилеп Во текот на вчерашниот ден во 20.15 часот во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука, информираат од МВР. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Хорор во Прилеп: Сосед силувал 10-годишно девојче

Хорор во Прилеп: Сосед силувал 10-годишно девојче

Синоќа во 20.15 часот во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Хорор во Прилеп: Сосед силувал 10-годишно девојче

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

45-годишна жена од Прилеп пријавила дека нивниот сосед извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. Вчера во 20.15 часот во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат

Ужас во Прилеп: Соседот и ја силувал 10-годишната внука

Ужас во Прилеп: Соседот и ја силувал 10-годишната внука

Десетгодишно девојче било силувано во Прилеп од страна на соседот. Според информации на МВР, вчера во 20:15 во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат мерки за целосно

loading...
Ужас: Девојче силувано од соседот во Прилеп

Ужас: Девојче силувано од соседот во Прилеп

Десетгодишно девојче било силувано во Прилеп од страна на соседот. Според информации на МВР, вчера во 20:15 во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат мерки за целосно

Десетгодишно девојче полово нападнато од 45 годишен сосед во Прилеп

Десетгодишно девојче полово нападнато од 45 годишен сосед во Прилеп

Во текот на вчерашниот ден во 20.15 часот во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука, информираат од МВР. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Десетгодишно девојче

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Скопје, 11 октомври 2018 (МИА) - М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако соседката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. мч/мд/14:01 ### Сосед силувал

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

М.У. од Прилеп синоќа е приведен откако соседката го обвинила дека ја силувал нејзината десетгодишна внука. Според МВР, жената (45) го пријавила немилиот настан во 20:15 часот, тврдејќи дека половото дејство се случила околу 20 часот. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Сосед силувал десетгодишно девојче во Прилеп

Ужас во Прилеп: Соседот и ја силувал 10-годишната внука

Ужас во Прилеп: Соседот и ја силувал 10-годишната внука

Десетгодишно девојче било силувано во Прилеп од страна на соседот. Според информации на МВР, вчера во 20:15 во Полициската станица Прилеп, 45-годишна жена од Прилеп пријавила дека истиот ден околу 20.00 часот нивниот сосед М.У. извршил полови дејствија врз нејзината 10-годишна внука. М.У. е приведен во полициска станица. Се преземаат мерки за целосно