притисни ентер »

Од 8 до 14 часот вода ќе нема во село Бојане во Сарај

Од 8 до 14 часот вода ќе нема во село Бојане во Сарај

Без вода денеска ќе бидат жителите на село Бојане во Сарај, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. Како што информираат оттаму, прекинот на водоснабдувањето е поради чистење и дезинфекција на резервоарот за питка вода во селото и ќе трае од 8 до 14 часот.

Дел од општина Сарај утре ќе остане без вода

Дел од општина Сарај утре ќе остане без вода

Дел од општина Сарај утре ќе остане без вода Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,  по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека: на ден 14.09.2021 година (вторник), pоради чистење и дезинфекција на резервоарот за питка вода во с. Бојане во периодот од 08:00 часот до 14:00 часот , прекин во