притисни ентер »

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

Дуелот на Јапонката Наоми Осаки со Бјанка Андреску од Канада во четвртфиналето на турнирот во Пекинг е прогласен за најдобар натпревр во женска конкуренција во тековната 2019 година, според ВТА. Јапонката го доби дуелот со 5:7, 6:3, 6:4, а на крајот и ја освои титулата на турнирот по победата над Австралијката, Ешли Барти. Во листата на 5 најдобри

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

Дуелот на Јапонката Наоми Осаки со Бјанка Андреску од Канада во четвртфиналето на турнирот во Пекинг е прогласен за најдобар натпревр во женска конкуренција во тековната 2019 година, според ВТА. Јапонката го доби дуелот со 5:7, 6:3, 6:4, а на крајот и ја освои титулата на турнирот по победата над Австралијката, Ешли Барти. Во листата на 5 најдобри

Осака и Андреску го одиграа најдобриот меч во 2019 година

Осака и Андреску го одиграа најдобриот меч во 2019 година

Мечот меѓу Јапонката Наоми Осаки и Бјанка Андреску од четвртфиналето на турнирот во Пекинг е прогласен за најдобар натпревр во женска конкуренција во тековната 2019 година, според ВТА. Јапонката славеше на овој дуел со 5:7, 6:3, 6:4, а на крајот и ја освои титулата, откако во финалето беше подобра од Австралијката, Ешли Барти, која пак годината ја

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

ВТА го избра најдобриот меч кај дамите во 2019 година

Дуелот на Јапонката Наоми Осаки со Бјанка Андреску од Канада во четвртфиналето на турнирот во Пекинг е прогласен за најдобар натпревр во женска конкуренција во тековната 2019 година, според ВТА. Јапонката го доби дуелот со 5:7, 6:3, 6:4, а на крајот и ја освои титулата на турнирот по победата над Австралијката, Ешли Барти. Во листата на 5 најдобри