Јаз’к, во ек на предизборно помакедончување партиско да ти летне „Еба му името, еба му“

Јаз’к, во ек на предизборно помакедончување партиско да ти летне „Еба му името, еба му“ Новиот серијал нарачани пи-ар лажги од екс Бихаќка удри во статива. Упс! Ја минираа, исто ко што преку големата вода го стопираа новиот „Беверли Хилс.“ Причина иста, не минува кај народот. Оваа макеоднскава, пак, е Зокиева класика. Тие се мачат, а тој ги ремети