притисни ентер »

Калиопи на МАС НАПРАВИ НЕШТО ШТО ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ, а се извади дека и е навика од мала

Калиопи на МАС НАПРАВИ НЕШТО ШТО ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ, а се извади дека и е навика од мала

Калиопи додека разговараше со новинарите цело време имаше гума за џвакање во устата додека зборуваше, а потоа реши и да ја проголта. Една од нашите најпознати македонски пејачки беше на МАС 2020, а пред да почне церемонијата, откри некои детали за пошироката јавност. „Се брзав, затоа вака изгледам! Извинете!“ рече Калиопи, не криејќи дека сепак и е

Калиопи на МАС НАПРАВИ НЕШТО ШТО ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ, а се извади дека и е навика од мала

Калиопи на МАС НАПРАВИ НЕШТО ШТО ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ, а се извади дека и е навика од мала

Калиопи додека разговараше со новинарите цело време имаше гума за џвакање во устата додека зборуваше, а потоа реши и да ја проголта. Една од нашите најпознати македонски пејачки беше на МАС 2020, а пред да почне церемонијата, откри некои детали за пошироката јавност. „Се брзав, затоа вака изгледам! Извинете!“ рече Калиопи, не криејќи дека сепак и е