притисни ентер »

Видео: Неговиот изум е решение за штетните ПМ честички

Видео: Неговиот изум е решение за штетните ПМ честички

Скопјанецот Пандо Петковски има изум кој е решение за штетните ПМ честички и тие наместо да завршат во воздухот и вашите бели дробови завршуваат во цилиндарот кој е негов изум. Вака започнува сторијата која ја направи телевизија Сител за скопјанецот кој со својот изум може да допринесе многу во борбата со загадениот воздух. Машинскиот инженер испровоциран

Скопјанец измисли иновативен филтер кој ги апсорбира ПМ честичките- Каде е фондот за иновации?

Скопјанец измисли иновативен филтер кој ги апсорбира ПМ честичките- Каде е фондот за иновации?

Скопјанец измисли иновативен филтер кој ги апсорбира ПМ честичките- Каде е фондот за иновации? Штетните ПМ честички наместо да завршат во воздухот и вашите бели дробови завршуваат во цилиндарот, изум на скопјанецот Пандо Петковски монтиран над печка за затоплување. Машинскиот инженер испровоциран од се поголемото аерозагадување во земјава заедно со

Скопјанец и неговиот татко измислија филтер кој ги апсорбира штетните ПМ честички

Скопјанец и неговиот татко измислија филтер кој ги апсорбира штетните ПМ честички

Штетните ПМ честички наместо да завршат во воздухот и вашите бели дробови завршуваат во цилиндарот, изум на скопјанецот Пандо Петковски монтиран над печка за затоплување. Вака започнува сторијата која ја направи телевизија Сител за скопјанецот кој со својот изум може да допринесе многу во борбата со загадениот воздух. Машинскиот инженер испровоциран

Иновативен филтер максимално ги апсорбира ПМ честичките од печките на дрва и чини минимално

Иновативен филтер максимално ги апсорбира ПМ честичките од печките на дрва и чини минимално

Embedded video for Иновативен филтер максимално ги апсорбира ПМ честичките од печките на дрва и чини минимално Овие штетни ПМ честички наместо да завршат во воздухот и вашите бели дробови завршија во цилиндарот, изум на скопјанецот Пандо Петковски монтиран над печка за затоплување.  Машинскиот инженер испровоциран од се поголемото аерозагадување во