притисни ентер »

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Македонски Брод

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Македонски Брод

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Македонски Брод поднесе кривична пријава против М.В.(60) од Македонски Брод поради постоење основи на сомневање за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. На 3 март 2017 година пријавениот како градоначалник на општина Македонски Брод, по претходно склучен договор за

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното правно

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното правно

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното правно

И градоначалникот на Берово си заработи кривична пријава - еве што направил

И градоначалникот на Берово си заработи кривична пријава - еве што направил

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово поднесе кривична пријава против И.П.(45) од Делчево поради постоење основи на сомнение за  сторено  кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување”. Во текот на 2017 година пријавениот, како градоначалник на општина Пехчево, без да спроведе постапка за јавна набавка, склучил

Градоначалникот на Македонски Брод го  олесни буџетот на Општината

Градоначалникот на Македонски Брод го олесни буџетот на Општината

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Македонски Брод поднесе кривична пријава против М.В.(60) од Македонски Брод поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. На 03.03.2017 година пријавениот како градоначалник на општина Македонски Брод, по претходно склучен договор за

Кривични против ексградоначалниците на Македонски Брод и Пехчево

Кривични против ексградоначалниците на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривична против поранешниот градоначалникот на Македонски Брод

Кривична против поранешниот градоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување.  Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Екс-градоначалник на Македонски Брод го оштетил буџетот на општината за над 4 илјади евра

Екс-градоначалник на Македонски Брод го оштетил буџетот на општината за над 4 илјади евра

Поранешен градоначалник на Македонски Брод заработи кривична пријава поради злоупотреба на службената положба, пренесува МВР. „Надворешната канцеларија за криминалистички работи Македонски Брод поднесе кривична пријава против М. В. (60) од Македонски Брод поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривична за поранешниот градоначалник на Пехчево

Кривична за поранешниот градоначалник на Пехчево

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово поднесе кривична пријава против И.П.(45) од Делчево поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување”. Во текот на 2017 година пријавениот, како градоначалник на општина Пехчево, без да спроведе постапка за јавна набавка, склучил договори

Кривични за двајца градоначалници

Кривични за двајца градоначалници

Тие се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување. МВР извести дека за кривично дело злоупотреба на службената положба и овластување денеска до ОЈО се поднесени кривични за градоначалник на Пехчево и Македонски Брод. Според МВР, градоначалникот на општина Македонски Брод, по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу

Поранешен градоначалник на Македонски Брод заработи кривична пријава

Поранешен градоначалник на Македонски Брод заработи кривична пријава

Поранешен градоначалник на Македонски Брод заработи кривична пријава поради злоупотреба на службената положба, пренесува МВР. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Македонски Брод поднесе кривична пријава против М. В. (60) од Македонски Брод поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба

Кривична за поранешниот градоначалник на Пехчево

Кривична за поранешниот градоначалник на Пехчево

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово поднесе кривична пријава против И.П.(45) од Делчево поради постоење основи на сомнение за  сторено  кривично дело злоупотреба на службената положба и овластување. Во текот на 2017 година пријавениот, како градоначалник на општина Пехчево, без да спроведе постапка за јавна набавка, склучил договори

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод М.В.(60) за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното