притисни ентер »

Србинки и Албанки граделе кариера во Седларце и Желино

Србинки и Албанки граделе кариера во Седларце и Желино

Во периодот од 22.00 часот на 10.10.2018 година до 02.00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот Тетово – Гостивар, сопственост на Н.Ш.(42) од Тетово. Притоа, во објектот биле затекнати 10 девојки (пет од Република Македонија и пет

Србинки и Албанки граделе кариера во Седларце и Желино

Србинки и Албанки граделе кариера во Седларце и Желино

Во периодот од 22.00 часот на 10.10.2018 година до 02.00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот Тетово – Гостивар, сопственост на Н.Ш.(42) од Тетово. Притоа, во објектот биле затекнати 10 девојки (пет од Република Македонија и пет

Полицијата тресеше барови во тетовско, приведени16 девојки

Полицијата тресеше барови во тетовско, приведени16 девојки

Во периодот од 22.00 часот на синоќа до 02.00 часот утрово полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот Тетово – Гостивар, сопственост на Н.Ш.(42) од Тетово. Притоа, во објектот биле затекнати 10 девојки(пет од Република Македонија и пет од Република Албанија) кои

Полициска акција синоќа: Уапсени девет девојки од Албанија и Србија, ги забавувале гостите во угостителски објекти

Полициска акција синоќа: Уапсени девет девојки од Албанија и Србија, ги забавувале гостите во угостителски објекти

Полициска акција синоќа: Уапсени девет девојки од Албанија и Србија, ги забавувале гостите во угостителски објекти Во текот на вчерашниот ден во периодот од 22.00 часот на 10.10.2018 година до 02.00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот

Приведени 16 танчерки во тетовско

Приведени 16 танчерки во тетовско

Странските државјанки биле приведени во Полициската станица Тетово за натамошна постапка. Во текот на минатата ноќ полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот Тетово – Гостивар, сопственост на Н.Ш.(42) од Тетово. Притоа, во објектот биле затекнати 10 девојки(пет

Полициска акција синоќа: Четири Србинки приведени во тетовско, ги забавувале гостите угостителски објект

Полициска акција синоќа: Четири Србинки приведени во тетовско, ги забавувале гостите угостителски објект

Полициска акција синоќа: Четири Србинки приведени во тетовско, ги забавувале гостите угостителски објект Во текот на минатата ноќ во периодот од 00.50 часот до 02.00 часот година полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во Тетово, лоциран покрај регионалниот пат Тетово – Желино, сопственост на А.Х.(46) од

Акција на македонската полиција: Уапсени танчарки од Албанија и Србија

Акција на македонската полиција: Уапсени танчарки од Албанија и Србија

Во изминатите два дена, службеници од СВР Тетово направиле контроли врз неколку угостителски објекти во кои биле затекнати 16 девојки кои ги забавувале гостите. Од нив, 7 биле од Македонија, пет девојки од Албанија, и четири од Србија. „Во периодот од 22:00 часот на 10.10.2018 година до 02:00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово

Танчерки уапсени во објекти во Тетово – ги забавувале гостите

Танчерки уапсени во објекти во Тетово – ги забавувале гостите

Во изминатите два дена, службеници од СВР Тетово направиле контроли врз неколку угостителски објекти во кои биле затекнати 16 девојки кои ги забавувале гостите. Од нив, 7 биле од Македонија, пет девојки од Албанија, и четири од Србија. „Во периодот од 22:00 часот на 10.10.2018 година до 02:00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово

Полициска акција синоќа: Уапсени девет девојки од Албанија и Србија, ги забавувале гостите во угостителски објекти

Полициска акција синоќа: Уапсени девет девојки од Албанија и Србија, ги забавувале гостите во угостителски објекти

Во текот на вчерашниот ден во периодот од 22.00 часот на 10.10.2018 година до 02.00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово извршиле акциска контрола во угостителски објект во село Горно Седларце, лоциран покрај автопатот Тетово – Гостивар, сопственост на Н.Ш.(42) од Тетово, ифнормираат од МВР. Притоа, во објектот биле затекнати

Во полициски акции во тетовско, затекнати танчерки од Албанија и од Србија

Во полициски акции во тетовско, затекнати танчерки од Албанија и од Србија

Во изминатите два дена, службеници од СВР Тетово направиле контроли врз неколку угостителски објекти во кои биле затекнати 16 девојки кои ги забавувале гостите. Од нив, 7 биле од Македонија, пет девојки од Албанија, и четири од Србија. „Во периодот од 22.00 часот на 10.10.2018 година до 02.00 часот на 11.10.2018 година полициски службеници од СВР Тетово

loading...