притисни ентер »

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Лидерите на Партијата за демократска акција (СДА) и на Хрватската демократска заедница (ХДЗ) Бакир Изетбеговиќ и Драган Ѓовиќ ќе се сретнат денеска во зградата на Парламентарното собрание на БиХ за да разговараат за измените на Изборниот закон. Двајцата лидери со години неуспешно преговараа за измените на Изборниот закон, за денеска да се состанат

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Лидерите на Партијата за демократска акција (СДА) и на Хрватската демократска заедница (ХДЗ) Бакир Изетбеговиќ и Драган Ѓовиќ ќе се сретнат денеска во зградата на Парламентарното собрание на БиХ за да разговараат за измените на Изборниот закон. Двајцата лидери со години неуспешно преговараа за измените на Изборниот закон, за денеска да се состанат

Изетбеговиќ и Човиќ на средба за измените на Изборниот закон во БиХ

Изетбеговиќ и Човиќ на средба за измените на Изборниот закон во БиХ

Лидерите на Партијата за демократска акција (СДА) и на Хрватската демократска заедница (ХДЗ) Бакир Изетбеговиќ и Драган Ѓовиќ ќе се сретнат денеска во зградата на Парламентарното собрание на БиХ за да разговараат за измените на Изборниот закон. Двајцата лидери со години неуспешно преговараа за измените на Изборниот закон, за денеска да се состанат

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Сараево, 16 септември 2020 () – Лидерите на Партијата за демократска акција (СДА) и на Хрватската демократска заедница (ХДЗ) Бакир Изетбеговиќ и Драган Ѓовиќ ќе се сретнат денеска во зградата на Парламентарното собрание на БиХ за да разговараат за измените на Изборниот закон. Двајцата лидери со години неуспешно преговараа за измените на Изборниот закон,

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Изетбеговиќ и Човиќ денеска ќе разговараат за долгоочекуваните измени на Изборниот закон во БиХ

Лидерите на Партијата за демократска акција (СДА) и на Хрватската демократска заедница (ХДЗ) Бакир Изетбеговиќ и Драган Човиќ ќе се сретнат денеска во зградата на Парламентарното собрание на БиХ за да разговараат за измените на Изборниот закон. Двајцата лидери со години неуспешно преговараа за измените на Изборниот закон, за денеска да се состанат