притисни ентер »

Привршуваат градежните активности на патот кон Теферич, градоначалникот Темелковски направи увид

Привршуваат градежните активности на патот кон Теферич, градоначалникот Темелковски направи увид

Увид во работите денеска извршија градоначалникот на општина Кисела Вода, Филип Темелковски заедно со претседателот на Советот на општината, Дарио Шимиќ. Поради градежните активности, овој пат е затворен за сообраќај, а од Општината апелираат до граѓаните да бидат трпеливи и да имаат разбирање.

Привршува асфалтирањето на патот кон Теферич

Привршува асфалтирањето на патот кон Теферич

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски во придружба на претседателот на Советот на Општината, Дарио Шимиќ направи увид во градежните работи на патот кој води кон населеното место Теферич. Во моментов се одвиваат завршни активности за асфалтирање на улицата во должина од 850 метри и ширина од 5,5 метри. Локалната самоуправа уште еднаш

Темелковски направи увид во завршните активности за асфалтирање на патот кон Теферич

Темелковски направи увид во завршните активности за асфалтирање на патот кон Теферич

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски во придружба на претседателот на Советот на Општината, Дарио Шимиќ направи увид во градежните работи на патот кој води кон населеното место Теферич. Во моментов се одвиваат завршни активности за асфалтирање на улицата во должина од 850 метри и ширина од 5,5 метри. Локалната самоуправа уште еднаш

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Денеска и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода апелира до учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат работните активности. извор: Makfax

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот којшто води кон населеното место Теферич денеска и утре ќе биде затворен за сообраќај поради изведување градежни работи. Општина Кисела Вода апелира учесниците во сообраќајот да бидат трпеливи и да имаат разбирање додека се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај Патот којшто води кон населеното место Теферич денеска и утре ќе биде затворен за сообраќај поради изведување градежни работи. Општина Кисела Вода апелира учесниците во сообраќајот да бидат трпеливи и да имаат разбирање додека се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Денеска и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода апелира до учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат работните активности. извор: Makfax

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Денеска и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода апелира до учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денес и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре затворен за сообраќај

Патот кој води кон населеното место Теферич денес и утре заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода учесниците во сообраќајот ги замолува за трпение и разбирање додека на истиот се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот којшто води кон населеното место Теферич денеска и утре ќе биде затворен за сообраќај поради изведување градежни работи. Општина Кисела Вода апелира учесниците во сообраќајот да бидат трпеливи и да имаат разбирање додека се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

Денес и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода учесниците во сообраќајот ги замолува за трпение и разбирање додека на истиот се одвиваат работните активности.

Патот кон Теферич денес и утре затворен за сообраќај

Патот кон Теферич денес и утре затворен за сообраќај

Денес и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода учесниците во сообраќајот ги замолува за трпение и разбирање додека на истиот се одвиваат работните активности.