притисни ентер »

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше

Сигурно е дека Милан Поповиќ (54) ќе поднесе пријава против Игор Којиќ (32), по вербалениот инцидент во четвртокот, 28-ми ноември. Поточно, Игор заедно со Северина дошол во куќата на Милан за да го предаде детето на неговиот татко, синот Александар (7), а на прашањето дали е вистина дека Игор го навредувал и му се заканувал, Поповиќ за српските медиуми

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше Сигурно е дека Милан Поповиќ (54) ќе поднесе пријава против Игор Којиќ (32), по вербалениот инцидент во четвртокот, 28-ми ноември. Поточно, Игор заедно со Северина дошол во куќата на Милан за да го предаде детето на неговиот татко, синот Александар

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше, ќе го заштитам синот од тоа дивјачко однесување!“

Екс-сопругот на Северина секој ден со нов „удар“: Игор пред детето ми се закануваше и ме навредуваше, ќе го заштитам синот од тоа дивјачко однесување!“

фото:АТА имиџис/ принтскрин јутјуб/регионална ТВ/ Банат Вршац Сигурно е дека Милан Поповиќ (54) ќе поднесе пријава против Игор Којиќ (32), по вербалениот инцидент во четвртокот, 28-ми ноември. Поточно, Игор заедно со Северина дошол во куќата на Милан за да го предаде детето на неговиот татко, синот Александар (7), а на прашањето дали е вистина дека

Северина откри како комуницирале со Поповиќ по разводот и за време на спорот

Северина откри како комуницирале со Поповиќ по разводот и за време на спорот

Во фокусот на балканските медиуми и естрадата веќе извесен период е судската одлука старателството над Александар да го добие поранешниот сопруг на Северина, бизнисменот Милан Поповиќ. Пресудата беше донесена на 28 декември, од страна на судот во Загреб. – Во пресудата никаде не пишува на која адреса ќе живее Александар. Милан мора да биде на Кипар,

Еве како комуницираат Северина и Милан Поповиќ

Еве како комуницираат Северина и Милан Поповиќ

Во фокусот на балканските медиуми и естрадата веќе извесен период е судската одлука старателството над Александар да го добие поранешниот сопруг на Северина, бизнисменот Милан Поповиќ. Пресудата беше донесена на 28 декември, од страна на судот во Загреб. – Во пресудата никаде не пишува на која адреса ќе живее Александар. Милан мора да биде на Кипар,

Како комуницираат Северина и Милан Поповиќ по нивниот развод?

Како комуницираат Северина и Милан Поповиќ по нивниот развод?

Во фокусот на балканските медиуми и естрадата веќе извесен период е судската одлука старателството над Александар да го добие поранешниот сопруг на Северина, бизнисменот Милан Поповиќ. Пресудата беше донесена на 28 декември, од страна на судот во Загреб. – Во пресудата никаде не пишува на која адреса ќе живее Александар. Милан мора да биде на Кипар,

Еве на кој начин Северина комуницира со бившиот сопруг!

Еве на кој начин Северина комуницира со бившиот сопруг!

Главна вест во медиумите во регионот е судскиот спор за старателство помеѓу Северина и нејзинипт бивш сопруг Милан. Хрватскиот суд на 38 ноември донесе привремена мерка со која старателството над малолетниот син Александра му припадна на Милан Поповиќ, па со ова значително се скратило времето кое таа може да го поминува со него. Судијката Теа Голуб

Дупки во пресудата која му го додели Александар на Милан

Дупки во пресудата која му го додели Александар на Милан

Пејачката Северина Којиќ го загуби спорот со поранешниот сопруг Милан Поповиќ во врска со старателството над нивниот син. Хрватскиот суд на 28 ноември донесе привремена мерка во која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ се заеднички старатели на нивниот син Александар. Пејачката откри дека во пресудата не е наведена

Еве на кој начин комуницираат Северина и поранешниот сопруг Милан

Еве на кој начин комуницираат Северина и поранешниот сопруг Милан

Пејачката откри дека во пресудата не е наведена адресата на која нејзиниот син треба да живее, а тоа создава дополнителни проблеми. Пејачката Северина Којиќ го загуби спорот со поранешниот сопруг Милан Поповиќ во врска со старателството над нивниот син. Хрватскиот суд на 28 ноември донесе привремена мерка во која се наведува дека Северина и нејзиниот

И го зема синот, па сега мора да го контактира само преку пораки – Северина на нови маки

И го зема синот, па сега мора да го контактира само преку пораки – Северина на нови маки

Пејачката Северина Којиќ го загуби спорот со поранешниот сопруг Милан Поповиќ во врска со старателството над нивниот син. Хрватскиот суд на 28 ноември донесе привремена мерка во која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ се заеднички старатели на нивниот син Александар. Пејачката откри дека во пресудата не е наведена

И го земаа синот, но тоа не е се: Северина се најде на уште поголеми маки

И го земаа синот, но тоа не е се: Северина се најде на уште поголеми маки

Балканската дива Северина Којиќ го загуби спорот со нејзиниот сопруг Милан Поповиќ во врска со старателството над нивниот син. На 28 ноември судот во Хрватска донесе одлука со која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ се заеднички старатели на нивниот син Александар. Дополнителни проблеми создавал фактот што не е наведена

Еве на кој начин комуницираат Северина и поранешниот сопруг Милан

Еве на кој начин комуницираат Северина и поранешниот сопруг Милан

Еве на кој начин комуницираат Северина и поранешниот сопруг Милан Пејачката Северина Којиќ го загуби спорот со поранешниот сопруг Милан Поповиќ во врска со старателството над нивниот син. Хрватскиот суд на 28 ноември донесе привремена мерка во која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ се заеднички старатели на нивниот

СЕBEPИНА ОTKPИВА КАКО KOMУНИЦИPA СО БИВШИOT COПРУГ: Во преcyдата не пишyва на која адрecа живee нejзиниот син

СЕBEPИНА ОTKPИВА КАКО KOMУНИЦИPA СО БИВШИOT COПРУГ: Во преcyдата не пишyва на која адрecа живee нejзиниот син

Пејачката Северина Којиќ го загyби спорот со поранешниот сопруг Милан Поповиќ во врска со стapaтелството над нивниот син. Хрватскиот cyд на 28 ноември донесе привремена мepка во која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ се заеднички стapaтели на нивниот син Александар. Пејачката откри дека во прecyдата не е наведена

Адвокатката вознемирена: „Овде не се суди карактерот на Северина, туку интересот на детето“

Адвокатката вознемирена: „Овде не се суди карактерот на Северина, туку интересот на детето“

Адвокатката на Северина, Јасминка Билош, гостувала во една локална телевизија и зборувала за идните постапки во повеќегодишната судска битка за старателство над синот на пејачката и српскиот бизнисмен Милан Поповиќ. „Точно е дека одлуките се донесуваат врз основа на факти според кои судијата одлучува. Овде се работи за нерамноправна одлука. Соопштението

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интервју на Северина по одлуката на судот

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интервју на Северина по одлуката на судот

Во првото интервју по одземањето на старателството над синот, Северина збунета и со солзи ја раскажува целата ситуација со поранешниот сопруг, Милан Поповиќ. Таа во јутањи.хр раскажа за инцидентот во училиштето, открива за забраната за објава на фотографии со синот на социјални мрежи и вели дека во целата ситуација станува збор за голема игра со опасни

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интревју на Северина по одлуката на судот

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интревју на Северина по одлуката на судот

Во првото интервју по одземањето на старателството над синот, Северина збунета и со солзи ја раскажува целата ситуација со поранешниот сопруг, Милан Поповиќ. Таа во јутањи.хр раскажа за инцидентот во училиштето, открива за забраната за објава на фотографии со синот на социјални мрежи и вели дека во целата ситуација станува збор за голема игра со опасни

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интервју на Северина по одлуката на судот

„Таткото кој ги пропушти првите чекори на синот, сега го зема од мене“, прво интервју на Северина по одлуката на судот

Во првото интервју по одземањето на старателството над синот, Северина збунета и со солзи ја раскажува целата ситуација со поранешниот сопруг Милан Поповиќ. Таа во јутањи.хр раскажа за инцидентот во училиштето, открива за забраната за објава на фотографии со синот на социјални мрежи и вели дека во целата ситуација станува збор за голема игра со опасни

МИЛАН ПОПОВИЌ: “Игор Којиќ ме навредуваше и ми се закануваше“ (ФОТО)

МИЛАН ПОПОВИЌ: “Игор Којиќ ме навредуваше и ми се закануваше“ (ФОТО)

Милан Поповиќ ќе поднесе пријава против Игор Којиќ, по вербалниот инцидент кој се случил во чевтртокот. Имено, Игор со Северина  дошол до куќата на Милан за да му го предадат малечкиот Александар, а на прашањето дали навистина Игор го навредувал и му се заканувал, Поповиќ одговорил: – Да, вистина е. Имам намера да барам заштита од такво дивјачко однесување,

Еве на кој начин комуницираат Северина и Милан Поповиќ по судската одлука

Еве на кој начин комуницираат Северина и Милан Поповиќ по судската одлука

фото: ата имагес Пејачката Северина Којиќ го изгуби спорот со нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ  во врска за старателството на синот Александар. Хрватскиот суд на 28 номеври донесе привремена одлука во која се наведува дека Северина и нејзиниот поранешен сопруг се заеднички старатели на детето. Пејачката откри дека не е наведена адрсата каде

Милан Поповиќ на запира: „Игор Којиќ со својот потег кон моето дете направи криминално дело!“

Милан Поповиќ на запира: „Игор Којиќ со својот потег кон моето дете направи криминално дело!“

фото:република.рс Хрватскиот суд неодамна донесе привремена пресуда во која се наведува дека синот на Северина Којиќ и белградскиот бизнисмен Милан Поповиќ ќе живее со својот татко и дека ќе го делат старателството над детето. Милан сега за српски „Информер“ изјавува дека не е јасно зошто Северина прекинала каков било контакт со него. „Не се расправав