притисни ентер »

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

Американскиот Стејт департмент денеска распиша награда од 15 милиони американски долари за информација што би довела до апсење или обвинување на разни државјани на Венецуела, меѓу кои е и претседателот Николас Мадуро. За повеќе западни земји Мадуро не е легитимен претседател на Венецуела. Вашингтон бара негова смена. -Департментот нуди награда во висина

САД: Стејт департментот распиша награда од 15 милиони долари за апсење на претседателот на Венецуела Николас Мадуро

САД: Стејт департментот распиша награда од 15 милиони долари за апсење на претседателот на Венецуела Николас Мадуро

Американскиот Стејт департмент денеска распиша награда од 15 милиони американски долари за информација што би довела до апсење или обвинување на разни државјани на Венецуела, меѓу кои е и претседателот Николас Мадуро. За повеќе западни земји Мадуро не е легитимен претседател на Венецуела. Вашингтон бара негова смена. -Департментот нуди награда во

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

Американскиот Стејт департмент денеска распиша награда од 15 милиони американски долари за информација што би довела до апсење или обвинување на разни државјани на Венецуела, меѓу кои е и претседателот Николас Мадуро. За повеќе западни земји Мадуро не е легитимен претседател на Венецуела. Вашингтон бара негова смена. -Департментот нуди награда во висина

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп се очекува да ја прогласи Венецуела за држава која го спонзорира тероризмот и ќе покрене обвинение против нејзиниот претседател Николас Мадуро, објави Си Ен Ен. Со таквиот потег ќе се достигне најниската точка во односите меѓу САД и Венецуела. Ваквото етикетирање на Венецуела, Вашингтон досега

САД нуди 15 милиони долари за апсење на Мадуро

САД нуди 15 милиони долари за апсење на Мадуро

Соединетите држави ќе дадат 15 милиони американски долари за информации што водат до апсење на венецуелскиот претседател Николас Мадуро, изјави државниот секретар Мајк Помпео. Помпео ја објави наградата откако Министерството за правда покрена обвиненија против Мадуро, опишувајќи го како обичен злосторник. „Венецуелскиот народ заслужува транспарентна,

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам

САД го обвинија претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, за наркотероризам. Американските власти нудат 15 милиони долари за информации што би можеле да доведат до негово апсење, јавува Би-би-си. Оваа одлука ја објави државниот правобранител, Вилијам Бар. Покрај Мадуро, тие обвинија и други високи функционери во владата на Венецуела и нудат награда

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

САД распишаа награда од 15 милиони долари за апсење на Николас Мадуро

Американскиот Стејт департмент денеска распиша награда од 15 милиони американски долари за информација што би довела до апсење или обвинување на разни државјани на Венецуела, меѓу кои е и претседателот Николас Мадуро. За повеќе западни земји Мадуро не е легитимен претседател на Венецуела. Вашингтон бара негова смена. -Департментот нуди награда во висина

САД распишаа потерница по Мадуро

САД распишаа потерница по Мадуро

Соединетите држави ќе дадат 15 милиони американски долари за информации што водат до апсење на венецуелскиот претседател Николас Мадуро за обвинение за трговија со дрога, изјави  државниот секретар Мајк Помпео. Помпео ја објави наградата откако Министерството за правда покрена обвиненија против Мадуро, опишувајќи го како обичен злосторник место како

САД нудат 15 милиони долари за информации што би довеле до апсење на Мадуро

САД нудат 15 милиони долари за информации што би довеле до апсење на Мадуро

Американскиот Стејт департмент денеска распиша награда од 15 милиони американски долари за информација што би довела до апсење или обвинување на разни државјани на Венецуела, меѓу кои е и претседателот Николас Мадуро. За повеќе западни земји Мадуро не е легитимен претседател на Венецуела. Вашингтон бара негова смена. -Департментот нуди награда во висина

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам, нудат 15 милиони долари за негово апсење (ВИДЕО)

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам, нудат 15 милиони долари за негово апсење (ВИДЕО)

САД го обвинија претседателот на Венецуела Николас Мадуро за наркотероризам и нудат 15 милиони долари за информации кои би довеле до негово апсење, јавуваат агенциите. Оваа одлука ја објави американскиот јавен обвинител Вилијам Бар. Освен Мадуро, ти обвинија и други високи функционери во владата на Венецуела, а и за нивното апсење се нуди награда.

САД даваат 15 милиони долари за апсење на Мадуро

САД даваат 15 милиони долари за апсење на Мадуро

САД го обвинија претседателот на Венецуела за нарко-тероризам, и понудија награда за информација која ќе доведе до негово апсење. До сега Мадуро беше обвинет за „водење корумпиран и брутален режим“. Ескалацијата сред глобална пред-апокалиптична состојба ја објави американскиот министер за правда, Вилијам Бар, кој и ја понуди наградата. Она што не е

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија претседателот на Венецуела, Николас Мадуро за нарко-тероризам. Американските власти нуда 15 милиони долари за информации што би можеле да доведат до негово апсење, јавува Би-би-си. Оваа одлука ја објави државниот правобранител, Вилијам Бар. Покрај Мадуро, тие обвинија и други високи функционери во владата на Венецуела и нудат награда

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија Мадуро за наркотероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија претседателот на Венецуела, Николас Мадуро за нарко-тероризам. Американските власти нуда 15 милиони долари за информации што би можеле да доведат до негово апсење, јавува Би-би-си. Оваа одлука ја објави државниот правобранител, Вилијам Бар. Покрај Мадуро, тие обвинија и други високи функционери во владата на Венецуела и нудат награда

САД го обвинија Мадуро за нарко-тероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија Мадуро за нарко-тероризам и нудат 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија претседателот на Венецуела, Николас Мадуро за нарко-тероризам. Американските власти нуда 15 милиони долари за информации што би можеле да доведат до негово апсење, јавува Би-би-си. Оваа одлука ја објави државниот правобранител, Вилијам Бар. Покрај Мадуро, тие обвинија и други високи функционери во владата на Венецуела и нудат награда

САД го обвинија Николас Мадуро за шверц на дрога и понудија награда од 15 милиони долари за негово апсење

САД го обвинија Николас Мадуро за шверц на дрога и понудија награда од 15 милиони долари за негово апсење

САД ги обвинија претседателот на Венецуела Николас Мадуро и негови соработници за злосторства поврзани со шверц на дрога. Притоа е понудена награда од 15 милиони долари за секоја информација што ќе доведе до апсење на Мадуро, кого долго време го обвинуваат за водење на коруптивен и брутален режим. Овие обвинувања би можеле да доведат до ново ескалирање

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп се очекува да ја прогласи Венецуела за држава која го спонзорира тероризмот и ќе покрене обвинение против нејзиниот претседател Николас Мадуро, објави Си Ен Ен. Со таквиот потег ќе се достигне најниската точка во односите меѓу САД и Венецуела. Ваквото етикетирање на Венецуела, Вашингтон досега

САД нудат 15 милиони долари за апсење на Мадуро

САД нудат 15 милиони долари за апсење на Мадуро

Тие нудат 15 милиони американски долари за информации кои би довеле до негово апсење, јавува Би-Би-Си. Оваа одлука ја објави државниот обвинител, Вилијам Бар. САД не го признаваат Мадуро за претседател на Венецуела , туку самопрогласениот Хуан Гваидо , кој во моментот е претседател и на парламентот на земјата во која има дневна троцифрена инфлација

Се очекува администрацијата на Трамп да ја прогласи Венецуела за земја која го спонзорира тероризмот

Се очекува администрацијата на Трамп да ја прогласи Венецуела за земја која го спонзорира тероризмот

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп се очекува да ја прогласи Венецуела за држава која го спонзорира тероризмот и ќе покрене обвинение против нејзиниот претседател Николас Мадуро, објави Си-Ен-Ен. Со таквиот потег ќе се достигне најниската точка во односите меѓу САД и Венецуела. Ваквото етикетирање на Венецуела, Вашингтон досега

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

САД се поготвуваат да го обвинат Мадуро за „наркотероризам“

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп се очекува да ја прогласи Венецуела за држава која го спонзорира тероризмот и ќе покрене обвинение против нејзиниот претседател Николас Мадуро, објави Си Ен Ен. Со таквиот потег ќе се достигне најниската точка во односите меѓу САД и Венецуела. Ваквото етикетирање на Венецуела, Вашингтон досега