притисни ентер »

Мачка заспала во машина за перење, сопствениците велат дека не ја виделе

Мачка заспала во машина за перење, сопствениците велат дека не ја виделе

Мачка заспала во машина за перење, сопствениците велат дека не ја виделе Мачка заспала во машина за перење, а нејзините сопственици ја вклучиле да работи. Сепак, двегодишниот Оскар го преживеал грозоморното искуство, пишува Daily Mirror. Сопствениците на мачката, кои живеат во Австралија, ја наполниле машината за перење со постелнина и ја вклучиле

Влегла во машината за перење, а сопствениците ја пуштиле заедно со постелнината – Еве што се случило

Влегла во машината за перење, а сопствениците ја пуштиле заедно со постелнината – Еве што се случило

Бурманска мачка заспала во машина за перење, а нејзините сопственици ја вклучиле да работи. Сепак, двегодишниот Оскар го преживеал грозоморното искуство, пишува Daily Mirror. Сопствениците на мачката, кои живеат во Австралија, ја наполниле машината за перење со постелнина и ја вклучиле без да се сомневаат дури и дека нивното домашно милениче е внатре