притисни ентер »

ФОТО: Најубавиот хотел на светот кој стои на гранки на дрвја

ФОТО: Најубавиот хотел на светот кој стои на гранки на дрвја

ФОТО: Најубавиот хотел на светот кој стои на гранки на дрвја Затскриен од маѓепсаната крошна на дождовни шуми и поврзани заедно со мрежа на патеки за џунгла, ресортот „Кемала“ во Тајланд е светско чудо. Скоро целиот хотел и вилите се изградени на дрва. Комплетирани се со приватен базен и се дизајнирани за гости кои сакаат да доживеат рустикален, но