притисни ентер »

Нови рендери на Huawei P40 покажуваат три задни камери и две однапред

Нови рендери на Huawei P40 покажуваат три задни камери и две однапред

Првите рендери на Huawei P40 беа прилично темни и не ни дадоа најдобар увид во изгледот на одредени компоненти, но сега тука се нови фотографии кои појасно ни го прикажуваат смартфонот. Рендерите покажуваат три камери на задната страна во правоаголен камера модул, во горниот лев агол. Предната страна исто така изгледа интересно, а прикажува рамен екран

Нови рендери на Huawei P40 покажуваат три задни камери и две однапред

Нови рендери на Huawei P40 покажуваат три задни камери и две однапред

Првите рендери на Huawei P40 беа прилично темни и не ни дадоа најдобар увид во изгледот на одредени компоненти, но сега тука се нови фотографии кои појасно ни го прикажуваат смартфонот. Рендерите покажуваат три камери на задната страна во правоаголен камера модул, во горниот лев агол. Предната страна исто така изгледа интересно, а прикажува рамен екран

Huawei P40: Три задни камери, нов дизајн

Huawei P40: Три задни камери, нов дизајн

Samsung е веќе подолго време во центарот на вниманието, благодарение на S20 серијата која ќе биде претставена во февруари, но и Huawei подготвува нова серија смартфони која е еднакво возбудлива:. Станува збор за P40 серијата. Една од главните промени кај овие уреди е што на предниот дел има дупка за селфи камерата, наместо notch. Истотака, ќе има две

Huawei P40 доаѓа со двојна селфи камера

Huawei P40 доаѓа со двојна селфи камера

Huawei значително ќе го унапреди мултимедијалниот капацитет на претстојниот премиум смартфон Huawei P40 кој според најновите наводни рендери се открива дека ќе пристигне кон крајот на зимава со двојна камера. Huawei P40 ќе има Full дисплеј со големина од околу 6 инчи, висока HD резолуција и двојна селфи камера поставена на предната страна.