притисни ентер »

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19 измината седмица

Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19 измината седмица

Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19 измината седмица Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на Ковид-19

Фото: Б. Грданоски Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на Ковид-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за испитување 185 се собрани според епидемиолошки индикации, а 78 материјали зе земени при скрининг тестирањето со упат од матичен лекар. Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Охрид, 1 август 2020 () – Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Изминатата седмица во Охрид и Дебар по 16, во Струга 48 потврдени случаи на КОВИД-19

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 25 до 31 јули лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 16 лица од Охрид, 48 лица од Струга и исто 16 лица од Дебар. Изминатата седмица од вкупно земените 263 материјали за