Ја држите долго во крпа, фенот е преблиску до главата: Грешки кои ги правите при сушење на косата

Иако сушењето коса никој не го замислува како посебна филозофија, сепак сигурно правите барем неколку грешки со фенот. На пример, дали мислите дека дувате со фенот во правилна насока и на соодветно растојание од главата? --> Секоја ситница има големо значење за здравиот и добар изглед на косата, па добро е да знаете кои грешки треба да ги избегнувате