Новото Bentley Flying Spur доаѓа со димензиониран кожен тапацир

Откако пред малку повеќе од еден месец ја открија првата слика и видео на новата генерација на моделот Flying Spur, денес од Bentley споделија нови детали за следната генерација на автомобилот За жал и овој пат од Bentley не кажуваат повеќе детали за Flying Spur, но со видео најавија една од неговите карактеристики. Од Bentley коментираат дека новиот