притисни ентер »

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Без приватниот сектор нема плата за администрацијата

Без приватниот сектор нема плата за администрацијата

Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, изјави министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски. Како што рече тој во Клик Плус, без приватниот бизнис нема плата за администрацијата и обратно. -Во оваа приказна сме сите заедно, соочени со

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Манчевски: Политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање

Манчевски: Политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

– Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. -Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да

ВИДЕО: Поздрав од синот додека Манчевски тврди дека платите на администрацијата мора да се намалат

ВИДЕО: Поздрав од синот додека Манчевски тврди дека платите на администрацијата мора да се намалат

Во овие времиња мора да мислиме, не само на она кој колку зема плата, туку и да покажеме солидараност, истакна синоќа потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски, во емисијата „Кликплус“ на ТВ21. – Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, бидејќи без приватниот

Манчевски: Разумно е средствата наменети за финансирање на партиите да се пренасочат

Манчевски: Разумно е средствата наменети за финансирање на партиите да се пренасочат

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

МАНЧЕВСКИ: Намалување на платите е една превентивна мерка, без приватниот бизнис нема плата за администрацијата

МАНЧЕВСКИ: Намалување на платите е една превентивна мерка, без приватниот бизнис нема плата за администрацијата

Соочени сме со криза, можеби најголема во историјата, изјави министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски. - Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, рече Манчевски, кој беше гостин во ТВ 21 во емисијата Клик Плус. Тој додаде дека

Манчевски: Немаме пари за да исплатиме плати на администрацијата

Манчевски: Немаме пари за да исплатиме плати на администрацијата

Манчевски: Немаме пари за да исплатиме плати на администрацијата Дамјан Манчевски, министер за администрација и информатичко општество од СДСМ во вечерашното гостување во емисијата Клик Плус на ТВ 21, вели дека прашање е дали воопшто ќе се подели плата на вработените во администрацијата. Во овие времиња не е само кој колку земал плата, туку мора да

Манчевски: Без приватниот сектор нема плата за администрацијата

Манчевски: Без приватниот сектор нема плата за администрацијата

Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, изјави министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски. Како што рече тој во Клик Плус, без приватниот бизнис нема плата за администрацијата и обратно. -Во оваа приказна сме сите заедно, соочени со

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Манчевски: Во оваа приказна сите сме заедно и мора да бидеме солидарни

Манчевски: Во оваа приказна сите сме заедно и мора да бидеме солидарни

Во овие времиња мора да мислиме, не само на она кој колку зема плата, туку и да покажеме солидараност, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21. -Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, бидејќи без приватниот бизнис нема

Манчевски: Партиите би требало да се откажат од своето финансирање од буџетот

Манчевски: Партиите би требало да се откажат од своето финансирање од буџетот

„Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, бидејќи без приватниот бизнис нема плата за администрацијата, но и обратно“, истакна Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски во „Клик Плус“ на ТВ21, додавајќи дека навистина ќе требаат сериозни

Манчевски: Ако излеземе брзо од кризата ќе ги надоместиме скратените плати

Манчевски: Ако излеземе брзо од кризата ќе ги надоместиме скратените плати

Потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски на гостувањето во емисијата „Клик плус” на телевизија 21 зборуваше за економските мерки кои ги предлага СДСМ, а кои имаат за цел полесно и поефикасно закрепнување на економијата која е погодена од здравствената криза со корона вирусот. „Предлогот на СДСМ опфаќа и намалување на платите на функционерите и членовите

Манчевски за Клик плус: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Манчевски за Клик плус: Партиите да се откажат од парите од годишното финансирање во оваа криза

Пожелно е политичките партии во екот на оваа криза да се откажат од парите од годишното финансирање, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21, одговарајќи на прашањето во врска со предлогот на министерката за правда Рената Дескоска. Тоа е човечки предлог, во услови кога се прашуваме дали ќе имаме средства да исплатиме

Манчевски за Кликплус: Во оваа приказна сите сме заедно и мора да бидеме солидарни

Манчевски за Кликплус: Во оваа приказна сите сме заедно и мора да бидеме солидарни

Во овие времиња мора да мислиме, не само на она кој колку зема плата, туку и да покажеме солидараност, истакна потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски за емисијата Кликплус на ТВ21. Намалувањето на платите е една превентивина мерка, за подоцна да можеме побрзо да се вратиме во форма и да ја спасиме економијата, бидејќи без приватниот бизнис нема