притисни ентер »

Huawei Mate Xs би можел да биде поевтин од Mate X

Huawei Mate Xs би можел да биде поевтин од Mate X

Huawei во март ви требало да го претстави својот следен флексибилен телефон. Како што сугерира самото име, Mate Xs нема да биде во целост нов производ и ќе претставува унапреден Mate X. Веќе дознавме дека ќе користи HiSilicon Kirin 990 чипсет со 5G поддршка, а сега се појавија и уште нови детали. Mate Xs, според наводите од Кина, би можел да биде поевтин

Huawei Mate Xs би можел да биде поевтин од Mate X

Huawei Mate Xs би можел да биде поевтин од Mate X

Huawei во март ви требало да го претстави својот следен флексибилен телефон. Како што сугерира самото име, Mate Xs нема да биде во целост нов производ и ќе претставува унапреден Mate X. Веќе дознавме дека ќе користи HiSilicon Kirin 990 чипсет со 5G поддршка, а сега се појавија и уште нови детали. Mate Xs, според наводите од Кина, би можел да биде поевтин