притисни ентер »

Ѝ купувате рози на партнерката? Овие причини ќе ве одвратат од таа намера

Ѝ купувате рози на партнерката? Овие причини ќе ве одвратат од таа намера

Розата е најчест и најпопуларен подарок за драга личност на Валентајн, всушност и не е добра замисла. Пред се, розите на тој ден се особено скапи. Покрај тоа, големата побарувачка треба да се задоволи со увоз од странство, а тоа без сомнение не е еколошки прифатливо. Имено, во Еворпа розите воглавном пристигнуваат од Кенија, Етиопија, Колумбија и Еквадор,

Зошто треба да престанете да купувате рози за Денот на вљубените

Зошто треба да престанете да купувате рози за Денот на вљубените

Розата е најчест и најпопуларен подарок за драга личност на Валентајн, всушност и не е добра замисла. Пред се, розите на тој ден се особено скапи. Покрај тоа, големата побарувачка треба да се задоволи со увоз од странство, а тоа без сомнение не е еколошки прифатливо. Имено, во Еворпа розите воглавном пристигнуваат од Кенија, Етиопија, Колумбија и Еквадор,