притисни ентер »

Бачев и Петровски до Орбан и Ердоган: Помогнете да спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

Бачев и Петровски до Орбан и Ердоган: Помогнете да спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

„Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и кандидатот за претседател од „Македонија-Блокира„ на претстојните избори Филип Петровски денеска преку амбасадорите на Турција и Унгарија во Скопје доставија писмо до премиерот на Унгарија Виктор Орбан и претседателот на Турција Раџеп Таип Ердоган.“, информираа од „Единствена Македонија“. „Со писмото

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не го потпишуваат во среда во Брисел протоколот за пристап на Македонија во Алијансата. Вакво барање ќе испрати утре политичката партија на Јанко Бачев, Единствена Македонија. Од партијата најавија дека писмото ќе биде адресирано до лидерите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, а ќе

„Единствена Македонија“ ќе бара од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за НАТО

„Единствена Македонија“ ќе бара од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за НАТО

Од партијата „Единствена Македонија“ велат дека ќе побараат од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за членство на Македонија во НАТО. Од таму преку амбасадите на Турција и Унгарија во Скопје ќе поднесат писмо до водачите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, со барање амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не го потпишуваат во среда во Брисел протоколот за пристап на Македонија во Алијансата. Вакво барање ќе испрати утре политичката партија на Јанко Бачев, Единствена Македонија. Од партијата најавија дека писмото ќе биде адресирано до лидерите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, а ќе