притисни ентер »

(Фото) Темелно се чисти населбата Хром

(Фото) Темелно се чисти населбата Хром

Темелно се чисти населбата Хром Општина Ѓорче Петров информира дека во изминатите два дена комуналните работници интензивно работат на чистење на населбата Хром. Се собира ѓубрето, се метат улиците и се косат тревните површини. -Во текот на двата дена се врши темелно чистење на Хром. Службите на општина Ѓорче Петров, во рамки на оваа акција, работат

Населбата Хром се чисти темелно

Населбата Хром се чисти темелно

Општина Ѓорче Петров информира дека во изминатите два дена комуналните работници интензивно работат на чистење на населбата Хром. Се собира ѓубрето, се метат улиците и се косат тревните површини. -Во текот на двата дена се врши темелно чистење на Хром. Службите на општина Ѓорче Петров, во рамки на оваа акција, работат и на косење на површините каде

Темелно се чисти населбата Хром

Темелно се чисти населбата Хром

Општина Ѓорче Петров информира дека во изминатите два дена комуналните работници интензивно работат на чистење на населбата Хром. Се собира ѓубрето, се метат улиците и се косат тревните површини. -Во текот на двата дена се врши темелно чистење на Хром. Службите на општина Ѓорче Петров, во рамки на оваа акција, работат и на косење на површините каде