притисни ентер »

Пешак повреден во сообраќајка кај Радишани

Пешак повреден во сообраќајка кај Радишани

Вчера во 20.15 часот на улица „Радишанска“ во Скопје, патничко возило „Мерцедес“ со гостиварски регистарски ознаки, управувано од К.О.(23) од Скопје, удрило во пешакот В.Д.(74) од Скопје. В.Д. се здобил со тешки телесни повреди и бил пренесен во Комплексот клиники „Мајка Тереза“ каде му била укажана лекарска помош. Увид на местото на настанот извршила

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Фото: Читател на Независен Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило,

Мерцедес удри пешак во Радишани

Мерцедес удри пешак во Радишани

На 11.06.2019 година во 20.15 часот на улица „Радишанска“ во Скопје, патничко возило „Мерцедес“ со гостиварски регистарски ознаки, управувано од К.О.(23) од Скопје, удрило во пешакот В.Д.(74) од Скопје. В.Д. се здобил со тешки телесни повреди и бил пренесен во Комплексот клиники „Мајка Тереза“ каде му била укажана лекарска помош. Увид на местото на

Исклучени од сообраќај 27 возачи за едно деноноќие

Исклучени од сообраќај 27 возачи за едно деноноќие

Во текот на изминатиот ден (11.06.2019 година) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје преземени се мерки и активности и констатирано е дека 28 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 27 возачи од кои: 24 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување на моторно

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки вчера во Скопје Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат

СКОПСКО ДЕНОНОЌИЕ: Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки

СКОПСКО ДЕНОНОЌИЕ: Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки во Скопје

Еден загинат и десет повредени во 16 сообраќајки во Скопје

Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани возила. Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите

ЗАГИHАТ ВOЗАЧ И ТЕШКО ПОВРEДEН ПЕШАК: Вчера евидентирани дури 16 сообpаќајни нecреќи!

ЗАГИHАТ ВOЗАЧ И ТЕШКО ПОВРEДEН ПЕШАК: Вчера евидентирани дури 16 сообpаќајни нecреќи!

Зaгинaт возач, тешkо повpeден пешак и девет полесно повpeдени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообpaќајни нecpeќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклyчила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а исклyчени се и 17 неpегистpиpани

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и десет повредени во сообраќајки во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Еден загинат и десет повредени, 16 сообраќајки вчера во Скопје

Загинат возач, тешко повреден пешак и девет полесно повредени, е билансот од двете од вкупно 16 евидентирани сообраќајни несреќи на подрачјето на СВР Скопје во изминатите 24 часа во Скопје. Сообраќајната полиција исклучила од сообраќај тројца возачи почетници, 24 лица пред да се стекнат со право на управување моторно возило, а  исклучени се и 17 нерегистрирани

Три лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Три лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Три лица се здобиле со тешки, а 10 со лесни телесни повреди во шест  од вкупно 12 сообраќајни незгоди што се случиле изминатото деноноќие на подрачјето на Град Скопје. Во шест сообраќајки е причинета материјална штета. Според СВР Скопје, полицијата од сообраќај исклучила 23 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, 20 возачи пред да

Три лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Три лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Три лица се здобиле со тешки, а 10 со лесни телесни повреди во шест од вкупно 12 сообраќајни незгоди што се случиле изминатото деноноќие на подрачјето на Град Скопје. Во шест сообраќајки е причинета материјална штета. Според СВР Скопје, полицијата од сообраќај исклучила 23 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, 20 возачи пред да

За еден ден низ Скопје пишани повеќе од двесте сообраќајни казни!

За еден ден низ Скопје пишани повеќе од двесте сообраќајни казни!

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје преземени се мерки и активности и констатирано е дека 23 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 21 возач од кои: 20 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување на моторно возило и еден возач

За еден ден низ Скопје пишани повеќе од двесте сообраќајни казни!

За еден ден низ Скопје пишани повеќе од двесте сообраќајни казни!

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје преземени се мерки и активности и констатирано е дека 23 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 21 возач од кои: 20 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување на моторно возило и еден возач