притисни ентер »

По подолго време, паркот во населба Триангла е комплетно обновен

По подолго време, паркот во населба Триангла е комплетно обновен

Засадени се преку 30тина дрвца, обновен тревниот дел, направена е реконструкција а дел од урбаната опрема е комплетно заменета. Во наредниот период ќе се постави нова табла и обрач за кошарка и комплетно ќе се зацврсти и обезбеди детското игралиште. Реконструкцијата на парковите ќе продолжи и во другите населени места на територија на Општина Гази