Уставен циркус и општо лудило

Мораме да бидеме свесни за лудилото кое нѐ очекува до изборите. Сега Мицковски, со сериозно лице, на сите ни кажува дека ВМРО-ДПМНЕ е партијата која ќе се справи со корупцијата и организираниот криминал и која ќе „ни го донесе“ владеењето на правото и правната држава. Барањето за оспорување на Законот за амнестија за настаните на 27ми април е одбиено