притисни ентер »

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Експертите се едногласни дека наводната даночна реформа за праведни даноци ќе нема речиси никаков ефект во буџетот на Република Македонија. Имено токму на оваа тема говореше и бизнисменот Горан Рафајловски во емисијата Отворено студио на телевизија Алфа кој потенцираше дека ефектот од средствата од ново наметнатиот прогресивен данок ќе биде минорен

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Експертите се едногласни дека наводната даночна реформа за праведни даноци ќе нема речиси никаков ефект во буџетот на Република Македонија. Имено токму на оваа тема говореше и бизнисменот Горан Рафајловски во емисијата Отворено студио на телевизија Алфа кој потенцираше дека ефектот од средствата од ново наметнатиот прогресивен данок ќе биде минорен

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Експертите се едногласни дека наводната даночна реформа за праведни даноци ќе нема речиси никаков ефект во буџетот на Република Македонија. Имено токму на оваа тема говореше и бизнисменот Горан Рафајловски во емисијата Отворено студио на телевизија Алфа кој потенцираше дека ефектот од средствата од ново наметнатиот прогресивен данок ќе биде минорен

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Експертите се едногласни дека наводната даночна реформа за праведни даноци ќе нема речиси никаков ефект во буџетот на Република Македонија. Имено токму на оваа тема говореше и бизнисменот Горан Рафајловски во емисијата Отворено студио на телевизија Алфа кој потенцираше дека ефектот од средствата од ново наметнатиот прогресивен данок ќе биде минорен

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат

Рафајловски: Не се потребни повисоки даноци туку даноци кои сите ќе ги плаќаат Експертите се едногласни дека наводната даночна реформа за праведни даноци ќе нема речиси никаков ефект во буџетот на Република Македонија. Имено токму на оваа тема говореше и бизнисменот Горан Рафајловски во емисијата Отворено студио на телевизија Алфа кој потенцираше дека

Рафајловски: Не може ваква даночна реформа после тригодишна политичка криза

Рафајловски: Не може ваква даночна реформа после тригодишна политичка криза

Даночната реформа не смее да се спроведе, не после тригодишна политичка криза, предупредува бизнисменот Горан Рафајловски, во вечерашното издание на емисијата „Во светот на бизнисот“. – Ако е ова политика на социјалдемократија, според мене нема здрава основа, и мислам дека не треба да се спроведе, барем не вака наеднаш. Се сложувам дека рамните даноци