притисни ентер »

Паркингот на Водно викендов го искористиле 120 возила

Паркингот на Водно викендов го искористиле 120 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 120 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 120 возила

– Од Град Скопје соопштија дека паркингот на Водно во текот на изминатиот викенд го искористиле 120 возила, според бројот на испратени СМС пораки. – Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање

За викендов на Водно се паркирале 120 возила

За викендов на Водно се паркирале 120 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 120 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 120 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Парк-шумата Гази Баба на „удар“ на вандалите и на автомобилите

Парк-шумата Гази Баба на „удар“ на вандалите и на автомобилите

Од Град Скопје тврдат дека парк-шумата е целосно заштитена и на трите нејзини влезови има поставени рампи за да се спречи влез на возила. Граѓани од Општина Гази Баба бараат Град Скопје и локалната власт да преземат мерки за да се заштити парк-шумата Гази Баба од несовесни граѓани кои доаѓаат да се рекреираат со автомобили, особено од вандалите кои

Изминатиот викенд паркингот на Водно го искористиле 120 возила

Изминатиот викенд паркингот на Водно го искористиле 120 возила

Според бројот на испратени СМС пораки, паркингот на Водно во текот на изминатиот викенд го искористиле 120 возила. Градот Скопје и јавното претпријатие „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно, како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога

Паркингот на Водно викендов го користеле 120 автомобили

Паркингот на Водно викендов го користеле 120 автомобили

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање