притисни ентер »

Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Вагиналната габична инфекција е упорен здравствен проблем, кој погодува голем број жени, а се јавува како последица од употреба на антибиотици, носење мокар костим за капење во лето и користење агресивни средства за интимна нега. Најчестиот причинител на инфекции е кандидата, вид габа што предизвикува инфекција на кожата, ноктите и вагината, воспаление

Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Вагиналната габична инфекција е упорен здравствен проблем, кој погодува голем број жени, а се јавува како последица од употреба на антибиотици, носење мокар костим за капење во лето и користење агресивни средства за интимна нега. Најчестиот причинител на инфекции е кандидата, вид габа што предизвикува инфекција на кожата, ноктите и вагината, воспаление

Спречете ги и лекувајте ги на природен начин: Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Спречете ги и лекувајте ги на природен начин: Како да ги препознаете вагиналните инфекции?

Вагиналната габична инфекција е упорен здравствен проблем, кој погодува голем број жени, а се јавува како последица од употреба на антибиотици, носење мокар костим за капење во лето и користење агресивни средства за интимна нега. Најчестиот причинител на инфекции е кандидата, вид габа што предизвикува инфекција на кожата, ноктите и вагината, воспаление