притисни ентер »

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби на старите лица над 65 години, рече денеска министерката за труд и социјална политика

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица во нивните домови. Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица во нивните домови. Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица во нивните домови. Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

– Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица во нивните домови. Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Шахпаска: Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица

Услугата помош и нега во домот ја доближуваме до старите лица во нивните домови. Таа е креирана согласно нивните потреби, индивидуализирана во смисла на поддршка во делот на одржување на личната хигиена, исхрана, купување на прехранбени продукти, обезбедување на лекови прошетки во домот и надвор од домот, она што претставуваат елементарните потреби

Министерката Шахпаска на настан за воведување на услугата домашна нега и помош на стари лица од општините Бутел и Чучер Сандево

Министерката Шахпаска на настан за воведување на услугата домашна нега и помош на стари лица од општините Бутел и Чучер Сандево

– Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска ќе присуствува на почетокот на воведувањето на услугата домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Услугата, како што појаснуваат од МТСП, е наменета за лица од над 65-годишна возраст кои

Од денес домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево

Од денес домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево

Од денес домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево А.П. Пред 4 минути Фото: Архива Услугата е наменета за лица од над 65-годишна возраст, кои не се во состојба самите да се грижат за себе Услугата Домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево почнува да се спроведува од

Шахпаска на настан за воведување на услугата домашна нега и помош на стари лица од општините Бутел и Чучер Сандево

Шахпаска на настан за воведување на услугата домашна нега и помош на стари лица од општините Бутел и Чучер Сандево

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска ќе присуствува на почетокот на воведувањето на услугата домашна нега и помош на стари лица од подрачјето на општините Бутел и Чучер Сандево, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Услугата, како што појаснуваат од МТСП, е наменета за лица од над 65-годишна возраст кои не

Министерката Шахпаска: Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош и нега во домот за 21 лице над 65 години, социјалната реформа продолжува

Министерката Шахпаска: Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош и нега во домот за 21 лице над 65 години, социјалната реформа продолжува

„Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа“, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Нега Центарот во Демир Хисар  ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа“, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Нега Центарот во Демир Хисар  ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа“, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Нега Центарот во Демир Хисар  ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа“, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Нега Центарот во Демир Хисар  ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа“, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Нега Центарот во Демир Хисар со помош и нега во домот за 21 лице над 65 години

Нега Центарот во Демир Хисар со помош и нега во домот за 21 лице над 65 години

Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега

Министерката Шахпаска: Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош и нега во домот за 21 лице над 65 години,социјалната реформа продолжува

Министерката Шахпаска: Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош и нега во домот за 21 лице над 65 години,социјалната реформа продолжува

„Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме кога ја започнавме социјалната реформа”, рече министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска на врачувањето на лиценцата за услуга на помош и нега во домот за стари лица на Црвениот крст. Преку Нега