притисни ентер »

Погледнете како изгледаа Мелинда и Бил Гејтс на ВЕНЧАВКАТА (ВИДЕО)

Погледнете како изгледаа Мелинда и Бил Гејтс на ВЕНЧАВКАТА (ВИДЕО)

Бил Гејтс на Твитер потврди дека тој и Мелинда се разведуваат по 27 години брак. Двојката се запозна кон крајот на осумдесеттите кога Мелинда дојде да работи во „Мајкрософт“ и наскоро стана јасно дека таа е жената со која ќе се ожени Гејтс. Тие се венчаа на Хаваи на 1 јануари 1994 година. Судејќи според фотографиите и снимките од венчавката, тие беа

Погледнете како изгледаа Мелинда и Бил Гејтс на ВЕНЧАВКАТА (ВИДЕО)

Погледнете како изгледаа Мелинда и Бил Гејтс на ВЕНЧАВКАТА (ВИДЕО)

Бил Гејтс на Твитер потврди дека тој и Мелинда се разведуваат по 27 години брак. Двојката се запозна кон крајот на осумдесеттите кога Мелинда дојде да работи во „Мајкрософт“ и наскоро стана јасно дека таа е жената со која ќе се ожени Гејтс. Тие се венчаа на Хаваи на 1 јануари 1994 година. Судејќи според фотографиите и снимките од венчавката, тие беа