притисни ентер »

“Македонија-Блокира“: Спасовски дали знаеш дека полицајци-Албанци синоќа брутална го тепаа народот и бараа да се носат ќечиња

“Македонија-Блокира“: Спасовски дали знаеш дека полицајци-Албанци синоќа брутална го тепаа народот и бараа да се носат ќечиња

„Македонија-Блокира„ најостро ја осудува синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско. Во неоснованата, незаконска и нелогична акција на полицијата има неколку повредени а кај еден од протестантите

,,Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

,,Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

„Македонија-Блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите во Скопје. ,,Најостро ја осудувам синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско. Во неоснованата, незаконска и нелогична акција

„Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

„Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

,,Најостро ја осудувам синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско. Во неоснованата, незаконска и нелогична акција на полицијата има неколку повредени, а кај еден од протестантите има кршење

„Македонија Блокира“: Полицијата брутално реагираше, има повредени демонстранти

„Македонија Блокира“: Полицијата брутално реагираше, има повредени демонстранти

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско, велат од „Македонија Блокира“. „Во неоснованата, незаконска и нелогична акција на полицијата има неколку

„Македонија-блокира“: Спасовски дали знаеш дека полицајци-Албанци синоќа брутална го тепаа народот и бараа да се носат ќечиња

„Македонија-блокира“: Спасовски дали знаеш дека полицајци-Албанци синоќа брутална го тепаа народот и бараа да се носат ќечиња

„Македонија-Блокира„ најостро ја осудува синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско, се вели во соопштението на движењето. „Во неоснованата, незаконска и нелогична акција на полицијата има неколку

„Македонија-Блокира“ ја осудува бруталната полициска интервенција на синоќешниот протест пред Собранието

„Македонија-Блокира“ ја осудува бруталната полициска интервенција на синоќешниот протест пред Собранието

„Македонија-Блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите во Скопје. ,,Најостро ја осудувам синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише се што е македонско. Во неоснованата, незаконска и нелогична акција

,,Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

,,Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите

,,Македонија блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите „Македонија-Блокира” обвинува за полициска бруталност на протестите во Скопје. ,,Најостро ја осудувам синоќешната брутална полициска интервенција врз македонскиот народ кој мирно протестираше пред Собранието во рамките на активностите за спречување на уставните измени со кои се брише