притисни ентер »

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на сенароден македонски протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец Охрид – Струга кај Мислешево во периодот од 13:00 до 16:00 часот, информираат од ова движење. Со овие активности „Македонија – Блокира“ ги стартува најавуваните протести и блокади надвор

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на сенароден македонски протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец Охрид – Струга кај Мислешево во периодот од 13:00 до 16:00 часот, информираат од ова движење. Со овие активности „Македонија – Блокира“ ги стартува најавуваните протести и блокади надвор

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец Охрид – Струга кај Мислешево во периодот од 13:00 до 16:00 часот, информираат од ова движење. Со овие активности „Македонија – Блокира“ ги стартува најавуваните протести и блокади надвор од Скопје и во други

„Македонија блокира“ ќе го блокира патот Охрид-Струга: Сите Макеонци имаме должност да се бориме да го одбраниме името

„Македонија блокира“ ќе го блокира патот Охрид-Струга: Сите Макеонци имаме должност да се бориме да го одбраниме името

„Македонија Блокира“ соопшти дека вчера одржале „сенароден македонски протест“ во Прилеп заедно со здружението „Прилепски бранители“, а за денес најавија блокада на патниот правец Охрид-Струга кај Мислешево во периодот од 13 до 16 часот. Како што известија, со овие активности „Македонија Блокира“ започнува со најавените протести и блокади надвор од

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени ,,Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец Охрид – Струга кај Мислешево во периодот од 13:00 до 16:00 часот, информираат од ова движење. Со овие активности