притисни ентер »

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој", во соработка со спортски клуб „Клисура" и со поддршка на локалната самоуправа. -Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот drytooling, или со помош на дерези и цепини, познати во јазикот на алпинистите, појасни претседателот Александар Кленов, меѓународно познат алпинист, кој, од Русија,

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. “Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот “драјтоолинг”, или со помош на дерези и цепини, познати во јазикот на

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

– Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка  клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. -Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот drytooling, или со помош на дерези и цепини, познати во јазикот на

Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка  клисура

Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. -Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот drytooling, или со помош на дерези и цепини, познати во јазикот на алпинистите,

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Демир Капија, 15 февруари 2020 (МИА) – Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка  клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. -Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот drytooling, или со помош на дерези

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. Демир Капија, 15 февруари 2020 (МИА) – Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка 

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

Натпревар во качување карпи на Демиркаписка клисура

– Натпревар во качување карпи во зимски услови, се реализира денеска на Демиркаписка  клисура. Организатор е демиркапиското здружение „Карпа за секој”, во соработка со спортски клуб „Клисура” и со поддршка на локалната самоуправа. -Се работи за натпревар во стилот на таканаречениот drytooling, или со помош на дерези и цепини, познати во јазикот на