6 јасни знаци дека е прерано за заеднички живот

За многу парови, започнувањето заеднички живот е едноставен и логичен чекор. Ќе заштедите пари, ќе имате помош и друштво. Додека за некои ова претставува единствен спас за врската, финансиите и слично. --> Ако сте загрижени дека е можеби прерано да почнете да живеете заедно, ова се шест индикации кои ќе ги потврдат вашите сомнежи: 1. Го користите вселувањето