притисни ентер »

8 основни парчиња облека кои треба да ги имате за оваа есен

8 основни парчиња облека кои треба да ги имате за оваа есен

Повеќето дами одбираат да поспијат повеќе наутро отколку да се разбудат порано и да одберат шик комбинација. Но, наредната сезона не мора да биде така! Спротивно од популарните верувања, вашите секојдневни парчиња облека можат да бидат тренди, без разлика дали станува збор за класична маица, мантил или панталони, сè додека знаете како да ги искомбинирате

Како до минималистички гардеробер?

Како до минималистички гардеробер?

Минимализмот е тренд кој трае веќе неколку години, а кој се протега во повеќе различни категории – од мода до убавина и генерално начинот на живот. Но, што значи да имате минималистички гардеробер? Станува збор за едноставноста – Размислувајте за класични, скроени силуети во неколку неутрални бои кои ги нема многу. Предности на овој стил постојат многу,

Како до минималистички гардеробер?

Како до минималистички гардеробер?

Минимализмот е тренд што трае веќе неколку години, а кој се протега во повеќе различни категории – од мода до убавина и генерално начинот на живот. Но, што значи да имате минималистички гардеробер? Станува збор за едноставноста – размислувајте за класични, скроени силуети во неколку неутрални бои кои ги нема многу. Овој стил има многу предности, а

Како да изградите минималистички моден стил?

Како да изградите минималистички моден стил?

Минимализмот е тренд кој трае веќе неколку години и опфаќа неколку различни категории – од мода до убавина, па сè до начин на живот. Но, што значи да имате минималистички гардеробер? Станува збор за едноставност… Размислете за класичните, скроени силуети во неколку неутрални бои. Овој стил има многу предности, а една од нив е и штедењето време во утринските