притисни ентер »

УНИ банка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги

УНИ банка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги

Со цел заштита на граѓаните и превенција од ширењето на корона вирусот, УНИ банка ги повикува своите клиенти да останат дома, овозможувајќи им во овој период да ги извршуваат сите банкарски трансакции од дома, директно преку мобилен телефон или компјутер, без провизија за електронски налог и без трошоци за месечен надомест за користење до 20-ти април

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken

Со цел заштита на граѓаните и превенција од ширењето на корона вирусот, УНИБанка ги повикува своите клиенти да останат дома, овозможувајќи им во овој период да ги извршуваат сите банкарски трансакции од дома, директно преку мобилен телефон или компјутер, без провизија за електронски налог и без трошоци за месечен надомест за користење до 20-ти април

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken Со цел заштита на граѓаните и превенција од ширењето на корона вирусот, УНИБанка ги повикува своите клиенти да останат дома, овозможувајќи им во овој период да ги извршуваат сите банкарски трансакции од дома, директно преку мобилен телефон или компјутер, без

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank - UNIToken

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank - UNIToken

Со цел заштита на граѓаните и превенција од ширењето на корона вирусот, УНИБанка ги повикува своите клиенти да останат дома, овозможувајќи им во овој период да ги извршуваат сите банкарски трансакции од дома, директно преку мобилен телефон или компјутер, без провизија за електронски налог и без трошоци за месечен надомест за користење до 20-ти април

Бизнис – инфо

Бизнис – инфо

Германија размислува за поттици во постепидемискиот период Германскиот министер за финансии Олаф Шолц е подготвен да размисли за пакет мерки за поттикнување на економијата за периодот по епидемијата со коронавирусот, иако расправата во Владата за оваа тематика штотуку започна. – Сè уште нема конкретни предлози… Владата во моментот е фокусирана на борбата