притисни ентер »

Жителите на улицата „Мито Хаџивасилев-Јасмин“ до градоначалникот: ЗАБОРАВИВТЕ што НИ ВЕТУВАВТЕ пред да станете градоначалник!

Жителите на улицата „Мито Хаџивасилев-Јасмин“ до градоначалникот: ЗАБОРАВИВТЕ што НИ ВЕТУВАВТЕ пред да станете градоначалник!

Револтирани граѓани кои живеат на улицата „Митко Хаџивасилев-Јасмин“ испратија писмо до градоначалникот, советниците и нашата Редакција. Но, како што велат тие, засега од градоначалникот нема никаков повратен одговор. Во продолжение погледнете го во целост: „На повеќе сајтови читам  „Градоначалникот на Струмица најави градежна офанзива низ целата општина“

Жителите на улицата „Митко Хаџивасилев-Јасмин“ до градоначалникот: ЗАБОРАВИВТЕ што НИ ВЕТУВАВТЕ пред да станете градоначалник!

Жителите на улицата „Митко Хаџивасилев-Јасмин“ до градоначалникот: ЗАБОРАВИВТЕ што НИ ВЕТУВАВТЕ пред да станете градоначалник!

Револтирани граѓани кои живеат на улицата „Митко Хаџивасилев-Јасмин“ испратија писмо до градоначалникот, советниците и нашата Редакција. Но, како што велат тие, засега од градоначалникот нема никаков повратен одговор. Во продолжение погледнете го во целост: „На повеќе сајтови читам  „Градоначалникот на Струмица најави градежна офанзива низ целата општина“