притисни ентер »

Видео: Требаше да заминат од државава па да се „спојат“

Видео: Требаше да заминат од државава па да се „спојат“

„Љубовта нема граници, нема земја родена, и не е важно кај и да си, нека е благословена“... Ова се стиховите од новата авторската песна “Љубовта нема граници” на оркестар “Мераклии“, a токму низ нив е опишана животната приказна на секој од четирите членови на овој состав, кои живеат и работат во Швајцарија. Нивните имиња се Оли, Георги, Ане и Ѓорге,

„Мераклии“ – нашинци кои прават пепел низ Швајцарија

„Мераклии“ – нашинци кои прават пепел низ Швајцарија

„ Љубовта нема граници, нема земја родена, и не е важно кај и да си, нека е благословен а“... Ова се стиховите од новата авторската песна “Љубовта нема граници” на оркестар “Мераклии “ , a токму низ нив е опишана животната приказна на секој од четирите членови на овој состав, кои живеат и работат во Швајцарија. Оли, Георги, Ане и Ѓорге се другари и

„Мераклии“ – нашинци кои прават пепел низ Швајцарија

„Мераклии“ – нашинци кои прават пепел низ Швајцарија

„ Љубовта нема граници, нема земја родена, и не е важно кај и да си, нека е благословен а“... Ова се стиховите од новата авторската песна “Љубовта нема граници” на оркестар “Мераклии “ , a токму низ нив е опишана животната приказна на секој од четирите членови на овој состав, кои живеат и работат во Швајцарија. Оли, Георги, Ане и Ѓорге се другари и

„Мераклии“, македонски бенд од Швајцарија, има нова песна

„Мераклии“, македонски бенд од Швајцарија, има нова песна

Групата „Мераклии“ наскоро ќе ја промовира новата песна „Љубовта нема граници“. Четворицата членови на бендот, кои живеат и работат во Швајцарија, во песната ја опишаа нивната животна приказна. „Љубовта нема граници, нема земја родена и не е важно кај и да си, нека е благословена“, пеат во песната. Оли, Георги, Ане и Ѓорге се пријатели уште од средношколските

„Мераклии“, македонски бенд од Швајцарија, има нова песна

„Мераклии“, македонски бенд од Швајцарија, има нова песна

Групата „Мераклии“ наскоро ќе ја промовира новата песна „Љубовта нема граници“. Четворицата членови на бендот, кои живеат и работат во Швајцарија, во песната ја опишаа нивната животна приказна. „Љубовта нема граници, нема земја родена, и не е важно кај и да си, нека е благословена“, пеат во песната. Оли, Георги, Ане и Ѓорге пријатели уште од средношколските

„Мераклии“ – наша музичка група која успешно работи во Швајцарија

„Мераклии“ – наша музичка група која успешно работи во Швајцарија

„Љубовта нема граници, нема земја родена, и не е важно кај и да си, нека е благословена“… Ова се стиховите од новата авторската песна “Љубовта нема граници” на оркестар “Мераклии“, a токму низ нив е опишана животната приказна на секој од четирите членови на овој состав, кои живеат и работат во Швајцарија. Оли, Георги, Ане и Ѓорге се другари и пријатели