притисни ентер »

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

Маж и жена од босанскиот град Зеница се истепале за вреќа брашно. Порталот „Аваз.ба“, пишува дека вработените во супермаркетот го снимиле целиот инцидент, но не е јасно дали полицијата пристигнала на местото на настанот. БиХ е во вонредна состојба поради коорнавирусот.

Маж и жена за вреќa брашно се истепаа во босанскиот град Зеница (ВИДЕО)

Маж и жена за вреќa брашно се истепаа во босанскиот град Зеница (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Медиумите на Босна и Херцеговина објавија снимки, пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена се степаа за вреќа брашно. Како што пишува Аваз, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога вербалниот конфликт меѓу маж и жена прераснал во физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале целиот инцидент,

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

Коронавирус во БиХ: Тепачка во продавница за вреќа брашно (видео)

Коронавирус во БиХ: Тепачка во продавница за вреќа брашно (видео)

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка.

За вреќa брашно се степаа во босанскиот град Зеница (ВИДЕО)

За вреќa брашно се степаа во босанскиот град Зеница (ВИДЕО)

Како што пишува Аваз, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога вербалниот конфликт меѓу маж и жена прераснал во физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале целиот инцидент, а видео од тепачката околу вреќа брашно сега кружат на интернет и на социјалните мрежи. Не е познато дали полицијата на крајот пристигнала на местото на

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

(Видео) Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимиле

(ВИДЕО) Во Зеница маж и жена се степаа за вреќа брашно

(ВИДЕО) Во Зеница маж и жена се степаа за вреќа брашно

Во медиумите во Босна и Херцеговина кружат снимки кои настанале во и пред супермаркет во градот Зеница, каде денеска маж и жена влегле во тепачка за вреќа брашно. Како што пишува босански Аваз, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога вербалниот конфликт меѓу маж и жена преминал во физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале