притисни ентер »

Приведен ресенчанец кој лажно пријавувал поставени бомби во Охрид

Приведен ресенчанец кој лажно пријавувал поставени бомби во Охрид

На 46-годишен жител на Ресен му е одрден притвор откао СВр Охрид поднесе кривична бријава против него затоа што двапати месецов испраќал лажни дојави дека во Охрид се поставени бомби. „Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ и „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава

Притвор за ресенчанец за лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Притвор за ресенчанец за лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни

Притвор за испраќач на лажни пораки за поставени бомби во Охрид

Притвор за испраќач на лажни пораки за поставени бомби во Охрид

СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од селото Горно Крушје, ресенско поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста" и „лажно пријавување на кривично дело". На пријавениот му е определена мерка притвор. Како што информира МВР, пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон,

Притвор за ресенчанец за лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Притвор за ресенчанец за лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни

Ресенчанец испраќал пораки дека има бомби на повеќе локации во Охрид

Ресенчанец испраќал пораки дека има бомби на повеќе локации во Охрид

Четириесет и шестгодишен ресенчанец е осомничен дека испраќал пораки во кои лажел дека на неколку локации во Охрид има поставено бомби. Против него е поднесена кривична пријава за загрозување на сигурноста и лажно пријавување на кривично дело, а Судот му определи притвор од 30 дена. „СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од селото Горно

Ресенчанец испраќал пораки дека има бомби на повеќе локации во Охрид

Ресенчанец испраќал пораки дека има бомби на повеќе локации во Охрид

Четириесет и шестгодишен ресенчанец е осомничен дека испраќал пораки во кои лажел дека на неколку локации во Охрид има поставено бомби. Против него е поднесена кривична пријава за загрозување на сигурноста и лажно пријавување на кривично дело, а Судот му определи притвор од 30 дена. „СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од селото Горно

Притвор за ресенчанец за лажно пријавување

Притвор за ресенчанец за лажно пријавување

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни

Ресенчанец испратил смс-пораки со лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Ресенчанец испратил смс-пораки со лажна дојава за експлозивни средства во Охрид

Ресенчанец испратил смс-пораки со лажна дојава за експлозивни средства во Охрид Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ и „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен

Притвор за ресенчанец за лажно пријавување

Притвор за ресенчанец за лажно пријавување

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни

Пријавил бомби на неколку места во Охрид - уапсен ресенчанец

Пријавил бомби на неколку места во Охрид - уапсен ресенчанец

СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, а надлежен судија му одреди мерка притвор. Како што информира МВР, пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон,

Ресенчанец лажно пријавувал бомби во Охрид

Ресенчанец лажно пријавувал бомби во Охрид

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста“ и  „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни

Ресенчанец лажно пријавил дека има експлозив во Охрид

Ресенчанец лажно пријавил дека има експлозив во Охрид

Ресенчанец лажно пријавил дека има експлозив во Охрид М.Т. Пред 4 минути Фото МВР Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста” и  „лажно пријавување на кривично дело”, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку

Уапсен ресенчанец, лажно пријавувал за поставени бомби во Охрид

Уапсен ресенчанец, лажно пријавувал за поставени бомби во Охрид

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела  „загрозување на сигурноста” и  „лажно пријавување на кривично дело”, СВР Охрид поднесе кривична пријава против З.И.(46) од  селото Горно Крушје, ресенско. Пријавениот, во два наврата во текот на јули, преку мобилен телефон, испратил повеќе смс-пораки со лажна дојава дека биле поставени експлозивни