притисни ентер »

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев. -Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со цел што побрзо да ја

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев. -Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со

Јанушев: Партии кои беа во власта преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Јанушев: Партии кои беа во власта преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии коишто до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, изјави Игор Јанушев генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ. – Тие ги ставаат своите

ВМРО-ДПМНЕ најави обединување на десницата, дел од членовите на Обединети за Македонија и ВМРО-НП преминуваат во нивната коалиција

ВМРО-ДПМНЕ најави обединување на десницата, дел од членовите на Обединети за Македонија и ВМРО-НП преминуваат во нивната коалиција

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев денеска имаше средба до неколку членови на Обединети за Македонија и ВМРО-НП и најави дека тие ќе преминат во нивната коалиција, иако досега беа дел од владината коалиција. -Денеска имавме средба со дел од раководствата на повеќе политички партии кои беа дел од власта. Дел преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ,

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“ Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар

Јанушев: Дел од партиите во власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Дел од партиите во власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

– Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“ – изјави генералниот секртетар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев . Како што истакна

Јанушев: Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Јанушев: Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев. -Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии, преминуваат кај нас

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии, преминуваат кај нас

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со цел што побрзо да ја

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Шарец оцени дека доколку нема подготвеност за компромис, има други опции. На својот Фејсбук профил Шарец вчера ја спомна опцијата за формирање друга коалиција. =Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот” доколку не се дојде до компромисни

Словенечкиот премиер најави можност од нова коалиција

Словенечкиот премиер најави можност од нова коалиција

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот“ доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат – изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер укажа на проблеми во коалицијата

Словенечкиот премиер Марјан Шарец денеска во Парламентот изјави дека неговата владина коалиција се соочува со проблеми, кои би можеле да значат „почеток на крајот” доколку не се дојде до компромисни решенија. – Во коалицијата има пет партии и тешко е сите да се усогласат, изјави Шарец на почетокот на парламентарната расправа за буџетите за следните