притисни ентер »

(ВИДЕО) Бачев: Единствена Македонија е колатерална штета на изборите од планот на „ѕверот“

(ВИДЕО) Бачев: Единствена Македонија е колатерална штета на изборите од планот на „ѕверот“

„Денешната прес конференција условно е во два дела, во првиот дел се осврнувам на планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите и вториот дел, да споделам со јавноста факти и докази за изборниот фалсификат спрема Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна-само Македонија“. На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

(Видео) Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

Бачев: „Ѕверот“ не може да и прости на Единствена Македонија

Бачев: „Ѕверот“ не може да и прости на Единствена Македонија

„На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите. Планот е изготвен од некои го нарекуваат длабоката држава, некои „сценаристот", а ние го нарекуваме „ѕверот", во содејство со марионетската власт во Скопје. Како претседател на Единствена Македонија имам силна обврска

Прес-конференција на Бачев од „Единствена Македонија“ за изборите

Прес-конференција на Бачев од „Единствена Македонија“ за изборите

Скопје, 26 јули 2020 – Денешната прес конференција условно е во два дела, во првиот дел се осврнувам на планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите и вториот дел, да споделам со јавноста факти и докази за изборниот фалсификат спрема Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна-само Македонија“. На 15 јули во Македонија

Прес-конференција на Бачев од „Единствена Македонија“ за изборите

Прес-конференција на Бачев од „Единствена Македонија“ за изборите

Скопје, 26 јули 2020 – Денешната прес конференција условно е во два дела, во првиот дел се осврнувам на планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите и вториот дел, да споделам со јавноста факти и докази за изборниот фалсификат спрема Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна-само Македонија“. На 15 јули во Македонија

Бачев: Единствена Македонија не е поразена, туку, се одело на тоа да биде понижена на изборите

Бачев: Единствена Македонија не е поразена, туку, се одело на тоа да биде понижена на изборите

Интегрален текст од прес-конференција на Јанко Бачев од „Единствена Македонија” за изборите Денешната прес конференција условно е во два дела, во првиот дел се осврнувам на планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите и вториот дел, да споделам со јавноста факти и докази за изборниот фалсификат спрема Единствена Македонија и Коалицијата